top of page

Een beetje meer over ons......

 

                                                              WAT WIJ BIEDEN:
 
 

Calibelleza verzorgt alle zaken omtrent esthetische en/ of plastische behandelingen in Cali. Wij bemiddelen tussen u en de plastisch chirurg en regelen uw accomodatie en transport van het vliegveld naar de arts. Om u te voorzien van alle faciliteiten, op uw cosmetische vakantie, voorzien wij u van verblijf in een recovery huis met 24 uurs verpleging en verzorging. De verpleegster heeft rechtstreeks contact met de arts en apart van de medische dienstverlening houdt zij een voedings- en medicijnen schema bij. Verder doet ze huishoudelijke taken en uw verzorging -van top tot teen!

Ons herstel appartement is gelegen in het zuiden van Cali in de buurt van alle klinieken en artsen. In een gesloten community met 24-uurs bewaking zult u zich ten alle tijde veilig voelen. Wij bieden gratis Wi-Fi, tv met een aantal Engels kanalen en een telefoon lijn aan zodat u te bereiken bent voor uw dierbaren. We hebben een schoonheidssalon aan huis waar u kunt genieten van allerlei behandelingen in het comfort en de privacy van ons huis. Verder is her in het complex; een zwembad, een fitnessruimte, een speelplaats voor kinderen, een terras, een balkon en niet onbelangrijk warme douches!

 

                                               
                                                               WAAROM COLOMBIA?
 
 

Cali telt ruim 2,25 miljoen inwoners en staat bekend als de stad van de salsa en rumba (dans) en is de hoofdstad van de plastische chirurgie. Dagelijks worden er in Cali ingrepen uitgevoerd en vaak al op jongere leeftijd.In Nederland betaal je al gauw duizenden euro’s voor 1 ingreep. In Colombia is het anders, hoe meer cosmetische ingrepen- hoe goedkoper de prijs!

 

 

                                                                   DE BEHANDELING:

Uw behandeling zal plaatsvinden in een prive kliniek in Cali Colombia. U bent daar dus verzekerd van een goede zorg door zeer deskundig personeel. Na de behandeling kunt u meestal naar huis of overnacht u 1 nacht in de kliniek.Dit is afhankelijk van de behandeling die u ondergaat.

 

 

 

                                                                                     VIRTUEEL CONSULT:

Tijdens het telefonische gesprek en/of persoonlijke intake wordt de gewenste behandeling met u doorgenomen en word er informatie verzameld die noodzakelijk is voor de plastisch chirurg. U wordt daarna doorverwezen om een virtueel consult te starten. Een virtueel consult kan rechtstreeks vanaf de website gedaan worden.

Het is wenselijk dat er foto’s worden genomen van de te behandelen plek. De door ons verzamelde gegevens worden ter beoordeling doorgestuurd naar de desbetreffende plastisch chirurg in Cali.

Na de reactie van de plastisch chirurg, krijgt u een offerte toegestuurd waarmee u op de hoogte word gesteld van de voor u beschikbare behandeling,reis en verblijf.

 

Opmerking: Wij werken met een aantal van de beste plastisch chirurgen van Cali, als er een voorkeur naar een bepaalde chirurg uitgaat, laat het ons dan weten, zodat we een consult met hem kunnen regelen. Research van de uitgekozen chirurg is uw eigen verantwoordelijkheid.

 

 

                                                                                      ONZE WERKWIJZE:​

 

 

1. Indien u meer informatie wil over een bepaalde ingreep, Calibelleza, of u een virtueel consult wilt starten,kunt u contact met ons opnemen via; e-mail,Skype of per telefoon. U kunt terecht op de contact pagina en footer voor alle opties.

 

2. Wij zullen dan vragen om een paar foto’s, genomen op een effen achtergrond van het te behandelen lichaamsdeel. Meest voorkomende is vanaf de borsten tot aan de knieen.

- en dan 1 voor,

- 1 van achteren en

- 1 van de zijkant genomen in ondergoed.

Als het over een borstingreep gaat, doet u dan de bh uit! Mocht het over het gezicht gaan, neem dan een close-up van het gelaat,en ook weer vanaf de zijkant. En voor de neus ook de onderkant(profielfoto)​

 

3. Zodra de foto’s zijn ontvangen,zal de arts ze beoordelen en gebaseerd daarop zullen wij een offerte uitbrengen. Hierin staat ook hoelang u in Cali zou moeten verblijven voor herstel. Indien gewenst kunnen wij een all inclusive package deal aanbieden. U mag tot 2 plastich chirurgen uitkiezen voor €100. Indien u ook daadwerkelijk bij ons boekt, krijgt u 50% weer terug. Deze wordt van uw offerte afgehaald.

 

4. Als u tevreden bent met de verstrekte informatie en de offerte, kan er een datum gereserveerd worden voor uw beauty trip. 5. Voor vertrek zullen wij u voorzien van een “medische pre-operatieve indicaties” en een “inpaklijst”.

6. U bent klaar om af te reizen! Zo dat u terug kan komen met het uiterlijk dat u wenst!!!

 

 

             
                                                                                  VOOR -EN NA ZORG:

 

 

Wanneer u in Cali bent aangekomen, heeft u binnen 3 dagen een kennismakingsgesprek met de bij uw behandeling betrokken plastisch chirurg. Dit biedt u de mogelijkheid om uw wensen en verwachtingen over het resultaat kenbaar te maken. De plastisch chirurg zal een zo duidelijk mogelijk beeld scheppen van het uiteindelijke resultaat,binnen de mogelijkheden die hij heeft om de behandeling op een verantwoordelijke manier uit te voeren. Verder gaat u een aantal medische vooronderzoeken moeten laten doen! Dit is verplicht!! Tijdens de laatste dag van de voorgestelde verblijfsperiode in Cali wordt een nacontrole uitgevoerd door de plastische chirurg, en of verpleegster.

Om veiligheidsredenen vindt de eigenlijke operatie plaats binnen 3-5 dagen na landing op Colombiaanse grond !!

Tijdens de laatste dag van de voorgestelde verblijfsperiode in Cali wordt een nacontrole uitgevoerd door de plastische chirurg, en of verpleegster.

 

 
Cheyenne Rigaglia, Director & medisch schoonheidsspecialiste
 
“ “samen met een team van specialisten zullen wij uw reis zo comfortabel mogelijk maken, zodat u kunt ontspannen, genieten en terug kan keren naar huis met het uiterlijk wat u altijd heeft gewenst " ”
 
Alicia Avila, Hoofdverpleegster

 

Alicia is gespecialiseerd in de postoperatieve zorg van plastische chirurgie patiënten, en doet dit werk al 29 jaar! Ze werkt met een team van verpleegsters en verpleegkundigen om u te zorgen voor - en na de operatie.

 

Zij, of haar medewerkers zullen u ook begeleiden op uw consulten (ze werken nauw samen met de dokter) en zorgen voor u. Onze verpleegkundige zal u veilig laten voelen en ze zal goed voor u zorgen, zodat men toch nog een beetje dat vakantie gevoel heeft.

bottom of page