top of page

Diensten & Pakketten

Zuid-amerika staat bekend om haar vele schoonheden. Cali is het mekka van de cosmetische en plastische ingrepen. Men streeft daar naar symetrie en behandelen ze je niet ‘per regio’ , iets wat vaak gebeurd in Nederland en andere Westerse landen. Ook de nazorg is van ongekende top kwaliteit, iets wat ze hier ook nog niet echt kennen. Je kunt ook nog makkelijk “extreme make overs” laten doen.

 

OF: Je wilt je neus laten doen, facelift, ogen laseren en een haartransplantatie. DIT KAN! Voor een voor ons wel heel gunstige prijs is dit mogelijk in Cali,met de beste specialisten uit Zuid-Amerika!

Bijvoorbeeld:
 

- Je wilt een: liposculptuur laten doen,buikwand correctie,je borsten laten liften en je tanden laten bleken.

OF:

 

- Je wilt je neus laten doen, facelift, ogen laseren en een haartransplantatie. DIT KAN! Voor een voor ons wel heel gunstige prijs is dit mogelijk in Cali,met de beste specialisten uit Zuid-Amerika!​

 

De volgende specialisten staan voor u klaar:
 

-Gecertificeerd en wereldwijd erkende plastisch chirurgen

-Oogheelkunde / Ooglaser specialist

-Tandheelkunde/Orthodontist

-Hair implant specialist

-Mini gastric bypass specialist

-Chirurg /gyneacoloog

-24 uurs verpleegster, gespecialiseerd in post-op behandelingen

-laser peeling,hair removal,spat aders etc,etc

-permanente make up specialist

-massage therapist (lymfedrainage,ultrasound, vacuum therapie en relax)

-schoonheidspecialiste

-manicure/pedicure

-kapper

 

Zoals u ziet genoeg voor uw extreme make over, netzoals van de tv maar dan voor een betaalbare prijs. Voorafgaand van een chirurgische ingreep, zal u een paar medische onderzoeken moeten ondergaan oa;-bloed-,urine en hartfilmpje ZONDER DEZE UITSLAGEN ZAL U NIET GEOPEREERD WORDEN!!!!!!

Pakketten

Herstel

Voor mensen die op eigen houtje een plastisch chirurg hebben gevonden bieden wij ook alleen volledig herstel aan!! Naast verblijf in ons Boutique Recovery Huis is dit inclusief; Cali airport  pick up & drop off service, 24 uurs verpleging, dagelijkse zorg, schoonmaak service, transport naar consult,kliniek & post operatieve check ups, eten en drinken.

We hebben ook een inpandige beautysalon!

Neem contact op om details te bespreken en vindt meer informatie over ons Boutique Recovery Huis hier.

Easy/Solo

Een virtueel consult met een van onze vele specialisten, pick-up service van en naar Cali luchthaven, logies, 24 uur verpleegkundige, medische check-ups, post-operatieve behandelingen (indien nodig), vervoer in Cali (indien gewenst) en maaltijden en drankjes.
Kortom, alles wat je nodig hebt om te reizen!

VIP

Dit pakket bevat alles van de bovenstaande pakketten PLUS begeleid meereizend assistent en gids. U hoeft niets daar te doen, wij zullen het ​​voor u doen. Ook zal het mogelijk zijn om een ​​rondleiding te krijgen in de stad, vele winkelcentra en het nachtleven te ervaren.

 

Belangrijk bericht ; Indien gewenst bestaat er de mogelijkheid om bij verschillende chirurgen op consult te gaan met een persoonlijke vertaalster erbij!

 

Je zal met 1 op 1 begeleiding af reizen in complete privacy zonder andere patienten.In dit pakket bieden wij ook verschillende mini tours en excursies aan. Oa: naar de rivier Pance net buiten Cali en naar San Antonio de oudste buurt van Cali, de vele winkelcentra en misschien wel een duikje in het nachtleven.

Beauty tour

Ongeveer 3 keer per jaar organiseert Calibelleza reisjes voor mensen die twijfelen om alleen te reizen. Dit betekent dat we een datum kiezen en als het uitkomt, een reservering kunt maken voor deze datum en wij u zullen coördineren met andere medereizigers.

U kunt natuurlijk ook altijd zelf aangeven wanneer u wilt vertrekken. ​

 

Het is een geweldige gedeelde ervaring en is inclusief persoonlijke begeleiding, steun en vertaalster.

Consult kosten

Net als bij een persoonlijk consult, zitten er kosten verbonden aan een virtueel consult.
Onze consulten hebben een standaard prijs van $120 USD, voor die prijs kunt u tot 2 consulten doen bij 2 verschillende plastisch chirurgen.
Elke consult daarna kost $ 20 USD  extra.

Als u besluit om bij ons te boeken, krijgt u 50% van de consult kosten terug. 

Dit wordt van uw offerte afgetrokken.

Wat is inbegrepen?

 

- Het verkrijgen van uw persoonlijke quote (s)
- Bevestigen en vastzetten van de datum van uw operatie
- Pre-operatieve begeleiding  (vóórzorg)
- Boeken van uw verblijf (wij werken alleen met onze eigen recovery houses)

- Dagelijkse begeleiding / online check-ups tijdens uw reis
- Postoperatief advies (nazorg)
- Uw medische afspraken maken
- Regelen van uw persoonlijke transport
- Regelen van uw privé verpleegkundigezorg
- Regelen voor uw persoonlijke kok
- Plannen van toeristische activiteiten
- En nog veel meer!

City Tours

Zoals je misschien al hebt gemerkt, zitten er in de VIP pakket een aantal ondleidingen inbegrepen.Op veler verzoek zijn we nu begonnen met het aanbieden van deze uitstapjes ook aan iedereen met een andere soort pakket of herstel.

Wist u dat de gebruikelijke verplichte tijd in Cali voor een ingreep  3-8 dagen is? Waarom geen uitstapje voor de operatie doen? Of eenmaal hersteld voordat we naar huis gaan?Leer wat van onze prachtige subtropische stad kennen.

Een uitstapje naar winkelcentra kunnen dagelijks worden gedaan met één van onze medewerkers en kost slechts $ 20.000 Colombiaanse pesos.

 

 

 

River Pance/ Rio Pance

$170,000 COP p.p

De Pance rivier stroomt langs de zuidelijke kant van de stad Cali, Colombia, en is een populaire plek voor de lokale bevolking voor recreatie en vrijetijdsbesteding. Het is bijna de enige rivier in de stad, die niet vervuild is, en waar mensen  nog steeds in kunnen zwemmen. De rivier Pance  is een van de grotere rivieren in Cali. De rivier is meer dan 25 kilometer (16 mijl) lang en stroomt in een west-oost richting in de rivier Jamundí. De rivier is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van de inwoners van Cali en er is een groot aantal restaurants en recreatieparken. De rivier is zeer koud met temperaturen onder -9 ° C (15 ° F). Het is beroemd om zijn hojaldras, die een typische snack in Colombia zijn. De hojaldras is ongeveer 0,61 meter (2 voet) in diameter en minder dan 3 mm (0,12 in) dik. Op de Rio Pance kan men ook buñuelos, arepas, empanadas, en verschillende Colombiaanse typische snacksvinden. Zondag is de drukste dag als de lokale bevolking  zich verzamelen om te ontspannen op hun vrije dag.

 

Prijs : $170,000 colombian pesos per persoon.

Dit is inclusief een speciaal gerecht in een van de beste restaurant waar de typische "San cocho de gallina" op een hout vuurtje word gemaakt.

Een uitstapje naar deze magische plek kan alleen door de weeks gemaakt worden. Boeken kan bij 1 van onze medewerkers.

 

Cristo Rey

$130,000 COP p.p

Cristo Rey is een standbeeld van 26 meter hoog gelegen in "el cerro de los cristales" (Kristalheuvel) in het dorp Los Andes, ten westen van de stad Cali, Valle del Cauca, Colombia. De heuvel is zo genoemd vanwege de grote hoeveelheid kwarts dat kan worden verzameld in de omgeving. Gaande de heuvel vindt u restaurants naast de weg met een uitzicht over de stad.
De restaurants staan bekend om hun pizza's maar ook andere snacks zijn verkrijgbaar.
Deze tour is ongeveer 2 uur en kunnen geboekt worden bij één van onze medewerkers
- Inclusief 1 maaltijd en 1 drankje.

Shopping Spree!

$115,000 COP p.p

Shoppen!! Leer Cali's outlet winkelcentrum kennen genaamd - "el UNICO" in het noorden van de stad. De meeste grotere merken hebben een outlet winkel in dit winkelcentrum.

 

Je kan er ook voor kiezen om naar de bekende ChipeChape mall te gaan. Deze bevindt zich ook in het noorden en hier vindt men de wat luxere merken.

 

Dit uitstapje duurt maximaal 4 uur en is exclusief eten en drinken. Boeken kunt u bij onze medewerkers

 

Cali's oudste historische gedeelte van de stad: La Loma

$85,000 COP p.p

Een plekje dat u niet mag missen is 'La Loma de la Cruz ", meer dan 500 jaar oud en waar de legende van" La mano Del Negro "onsterfelijk blijft, in een representatief beeld van het koloniale tijdperk.

Bij de ingang kunt u verschillende kunstuitingen vinden, waaronder opvallende lederen goederen, de rustieke kunstnijverheid, de live-muziek evenementen, acrobatie en de culinaire presentaties met heerlijke "empanadas", "Obleas" en typische snoepjes uit de regio. Als u een hangmat wilt kopen, mooie handgemaakte souvenirs, speciale aandenkens of een van die beroemde Wayuu tassen- het artisanale park is dan de place to be!

 

De tour duurt ongeveer 2 uur en is alleen te boeken tijdens het weekend in de namiddag/avond.

Inclusief een portie empanadas met aji of guacamole en een frisdrank

 

Please reload

Leer Spaans!

Hola! Como estas? Bienvenido a Cali. Hallo! Hoe gaat het? Welkom in Cali.

 

Al die tijd in het appartement doorbrengen kan behoorlijk saai worden. Maar als je niet genoeg hersteld bent om op een van onze tours te gaan , waarom niet een aantal Spaanse lessen te nemen? Wij bieden u een Spaanse leraar aan (prive) in het comfort van ons herstel appartement.

Prijzen beginnen vanaf 30.000 Colombiaanse pesos per uur en pakketten van 10 uur voor 250.000.

Neem contact met ons op voor meer informatie en / of om een pakket op maat te maken.

 

* Dit is ook uitermate geschikt voor gezelschap!

 

Beauty behandelingen reis.....

Niet geïnteresseerd in plastische chirurgie? Wij bieden ook beauty-behandelingen tripjes aan! Onderga alle nieuwste van de nieuwste behandelingen zoals; fillers, draadliften,prp, infuus therapie,laserbehandelingen en massages.

Alles is mogelijk!

Omdat we zo veel verschillende dingen op het menu hebben staan kunt u het beste contact met ons opnemen zodat we een mooi pakket kunnen samenstellen voor een 5-10-15 daagse beauty trip retraite .Wij maken een pakket op basis van persoonlijke wensen.

 

* Dit is ook uitermate geschikt voor gezeldschap!

Offertes voor beauty pakketen zijn gratis!

 

bottom of page